Vrijwilligerspunt Eindhoven

Wat hebben inwoners van Eindhoven nodig om zich vrijwillig in te zetten in hun stad? En wat hebben de vrijwilligersorganisaties in de stad nodig om voldoende en geschikte vrijwilligers tot hun beschikking te hebben?

Dat gaat Vrijwilligerspunt, als expertisecentrum op gebied van vrijwillige inzet in Eindhoven, onderzoeken in opdracht van de gemeente.

Op dit moment lopen er twee onderzoeken. Één onder de Eindhovense vrijwilligersorganisaties en één onder de Eindhovenaren. De onderzoeken zijn per e-mail verspreid, dus mogelijk heb je een verzoek van ons ontvangen om een vragenlijst in te vullen. Je zou ons een dienst bewijzen als een paar minuten vrij kunt maken om de vragen te beantwoorden. Heb je de vragenlijst niet per e-mail ontvangen? Dan zijn we nog steeds erg blij met je hulp!

Als je de vragenlijst namens een vrijwilligersorganisatie invult, is dit de link waar je de vragen kunt vinden.

Vul je de vragenlijst als privé persoon (vrijwilliger of niet, als je maar Eindhovenaar bent) in, is dit de link. Naast onze dank voor je deelname, maak je ook nog eens kans op één van de 25 VVV bonnen van €10,-.

Op 5 september worden de resultaten gepresenteerd aan belangstellenden. De deelnemers aan het onderzoek ontvangen meer informatie over het programma en een uitnodiging.

mening.png