Vrijwilligerspunt Eindhoven

Onderscheiding 'Goed geregeld!'

De Nederlands Organisatie Vrijwilligerswerk (NOV) daagt organisaties en instellingen uit hun zaken goed te regelen zodat ze een aantrekkelijke werkplek zijn voor vrijwilligers. Wie aan de eisen voldoet verdient de kwaliteitsonderscheiding 'Goed geregeld!'. De onderscheiding is vier jaar geldig. Organisaties krijgen een certificaat en mogen het Goed geregeld-logo gebruiken.

De NOV kent de de landelijke kwaliteitsonderscheiding 'Goed geregeld!' toe  aan vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan de kwaliteitscriteria van de NOV.

Zo wil de NOV vrijwilligersorganisaties stimuleren toe te werken naar een bepaald kwaliteitsniveau en ze daarvoor publieke erkenning geven. Onderscheiden organisaties hebben hun vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk georganiseerd. Zo weten vrijwilligers dat ze binnen die organisaties kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten. En financiers, samenwerkingspartners en klanten kunnen ervan uitgaan dat de organisatie haar vrijwillige inzet goed heeft geregeld.

Meer informatie vind je op www.nov.nl/kwaliteit-en-diensten/goed-geregeld

 

                                                                                                                Laatste update 02-02-2016